A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGE
A HOLUX Kft. a villamos szerelés és a világítástechnika általános feladataitól kezdve a legkorszerűbb eszközökkel megvalósított projektekig tevékenykedik a tervezés, az anyagbiztosítás és kiviteleztetés terén az alábbi kiemelt szakterületeken:
Irodák, csarnokok, ipari létesítmények világítása ● Üzletek, kiállítótermek és exkluzív terek világítása
Köz-, sport-, dísz-, tér- és design-világítás ● Digitális fényszabályozás
Tartalék- és vészvilágítási rendszerek ● LED és reklámvilágítás
Fénytechnikai mérések és szaktanácsadás ● Technológiai villamos hálózatok tervezése
Villamos berendezések tervezése ● Minőségbiztosítási szakértés
Villamos és világítási fővállalkozás·● Harmadik feles energiaracionalizálási projektek
KERESKEDELEM
A HOLUX Kft. a hazai villamos- és szerelőipar számára kiskereskedelmi, régiós és nagykereskedelmi, valamint online (www.fenyaruhaz.hu) tevékenységével biztosítja a minőségi hálózatszerelési anyagokat, kábeleket, kapcsolókat, acél, vasbeton és kandeláber oszlopokat, korszerű kül- és beltéri lámpatesteket, fényforrásokat, valamint a lámpatestgyártás különböző alkatrészeit, összességében közel 20 000 féle terméket. Budapesten a 5000 m2-t meghaladó villamossági üzletházunkban, valamint Körmenden, Nyíregyházán, Pécsen és Szegeden régiós szaküzleteinkben várjuk a közületi, projekt-, kereskedő és lakossági vásárlókat, ahol a palettán szereplő termékek mindegyike megvásárolható, és természetesen szakmai tanácsokkal is segítjük az érdeklődőket.
A HOLUX Kft. vállalkozik forgalmazott termékeinek az ország bármely pontjára történő csomagküldésére, illetve térítés ellenében az áru házhozszállítására is.
MÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG
A HOLUX Kft. mérnökirodai szervezete a kor követelményeinek megfelelő legmagasabb szinten biztosítja a szakértői és a mérnök-konzultánsi munkát. A tevékenységi körünkbe tartozó különböző szakterületekre specializálódott jól képzett mérnökeink foglalkoznak partnereink műszaki kérdéseinek megválaszolásával, tervek és tanulmányok készítésével, valamint az azokban foglaltak színvonalas megvalósításával.
FŐVÁLLALKOZÁS
A HOLUX Kft. a villamos szerelőipar és a világítástechnika minden területén vállalkozik a tervezői, szakértői, anyagbiztosítási és kivitelezői tevékenységek elvégzésére – akár részbeni, akár komplett, „kulcsrakész” kivitelezési formában is. Vállalkozási tevékenységünket szigorú belső minősítési rendszer keretében kiválasztott, jól felkészült al- és társvállalkozók bevonásával végezzük. A munkát mérnöki szervezetünk koordinálja, biztosítva a magas színvonalú műszaki és minőségi felügyeletet, a költségkeretek és a határidők betartását.
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS
A HOLUX Kft. megrendelőköre bizalmának erősítése, az egyre magasabb minőségi követelmények kielégítése érdekében átfogó minőségirányítási rendszer kidolgozásával, bevezetésével és rendszeres frissítésével 1999 óta az ISO 9001 szerint tanúsított társaságként működik. Célunk, hogy a HOLUX Kft. mérnöki és kereskedelmi tevékenysége, a képviselt termékek minőségi színvonala megkérdőjelezhetetlen legyen, és hogy minőségbiztosítási munkánk és gyakorlatunk azt eredményezze, hogy a HOLUX márkanév minden partnerünkben a "magas minőség – elérhető áron" képet idézze fel.
Internetes honlapunk anyagát a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze, és folyamatosan fejlesztjük.
Az esetlegesen mégis előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.
Minden jog fenntartva. HOLUX Kft. 2005-2016.